Zakelijke leningen vergelijken

Categorie Blog

Artikelen

Groeifinanciering aanvragen: De beste aanbieders & mogelijkheden

Ben je een ondernemer met een start-up of zoek je financiële ruimte om te groeien met je bestaande bedrijf dan kun je kiezen voor een groeifinanciering. In dit artikel laten we zien wat een groeifinanciering is en welke verschillende vormen er zijn. Lees verder »

Commercieel vastgoed financieren: 3 beste aanbieders verhuurhypotheek

Wil je vastgoed kopen maar heb je niet het volledige bedrag direct beschikbaar? Dan zijn er zowel voor particulieren als ondernemers meerdere handige opties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een verhuurhypotheek voor bedrijven of consumenten. In dit artikel bespreken we alle mogelijkheden om commercieel vastgoed te financieren en bij welke aanbieders je daarvoor het beste terecht kunt. Lees verder »

Zakelijk krediet aanvragen: de beste 5 aanbieders

Ben je op zoek naar een flexibele zakelijke financiering, bijvoorbeeld omdat je nog niet precies weet hoeveel geld je in de komende periode precies nodig hebt of hoeveel een bepaalde investering gaat kosten? Dan is een zakelijk krediet afsluiten al snel de beste optie. Lees verder »

Zakelijke lening aanvragen: Vergelijk de beste aanbieders

Wanneer je onderneemt gaat dat vaak gepaard met schulden maken. Dat is volledig logisch en zelfs een belangrijk onderdeel van onze moderne economie. Een zakelijke lening aanvragen kan daardoor tegenwoordig via internet al binnen een paar minuten. Bij veel geldverstrekkers zijn de voorwaarden en eisen waar je aan moet voldoen ook nog eens heel eenduidig. Lees verder »

Zakelijke lening voor starters zonder jaarcijfers: 6 opties

Een zakelijke financiering vinden hoeft in principe helemaal geen probleem te zijn. Wanneer je met behulp van goede jaarcijfers kunt laten zien dat je onderneming een gezonde omzet draait staan de financierders bijna in de rij om je een lening of krediet te geven. Lees verder »

4x de beste zakelijke lening voor bedrijfovername

Een bedrijfsovername is niet iets om te licht over te denken. Het is een intensief traject en het duurt van start tot overname gemiddeld een half jaar tot een jaar voor alles is geregeld. Een groot deel van die tijd wordt opgeslokt door het compleet krijgen van het financiële plaatje. Lees verder »

Bedrijfslening aanvragen zonder BKR toetsing? 3 geschikte aanbieders

Het Bureau Krediet Registratie is bedoeld voor het checken van de betaalhistorie van particulieren bij het aanvragen van nieuwe financieringen. Toch wordt het BKR ook steeds vaker ingezet bij het checken van zakelijke kredieten en leningen. Hier lees je waardoor dat komt en hoe je zelf nog een zakelijke financiering zonder BKR toetsing af kunt sluiten. Lees verder »

Wat is het verschil tussen zakelijke lening en zakelijk krediet?

Wanneer je voor je bedrijf op zoek bent naar een financiering dan heb je de keus uit een aantal verschillende zakelijke leenproducten. De twee leenvormen die daarbij het vaakst worden aangeboden zijn de zakelijke lening en het zakelijk krediet. Welke vorm daarvan de beste keus is hangt af van een aantal verschillende factoren, zoals je omzet, het leendoel, het benodigde bedrag en nog enkele andere aspecten. Lees verder »

Bedrijfshypotheek: Hoe regel je een zakelijke lening voor een bedrijfspand?

Sta je op het punt om je droom te verwezenlijken en een nieuw bedrijfspand te kopen om je onderneming een impuls te geven? Dan is de kans groot dat je een bedrijfshypotheek nodig hebt om die grote aankoop te kunnen doen. Lees verder »

Hoe kun je zakelijk lenen zonder bank? 5 manieren

Heeft je onderneming een financiële impuls nodig maar kom je daarvoor niet in aanmerking bij een bank? Of gaat daar het aanvragen, goedkeuren en uiteindelijke uitbetalen waarschijnlijk te lang duren? Dan zijn er gelukkig ook nog een aantal andere goede opties om zakelijk geld te lenen. Lees verder »

© LeningReview.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement