Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij het afsluiten van een lening.

Zakelijke leningen vergelijken

Categorie Blog

Artikelen

Hoeveel kun je zakelijk lenen? Zakelijk krediet berekening

Wanneer je een zakelijke lening of bedrijfskrediet af wilt sluiten is het natuurlijk prettig om van tevoren te weten hoeveel je kunt lenen. Dan kun je alvast bepalen of je kredietwens realistisch is, of dat je jouw plannen bij zult moeten sturen. Lees verder »

Kort zakelijk krediet: de beste lening met 1 jaar of kortere looptijd

Ben je op zoek naar een financiële injectie voor je onderneming voor slechts een korte periode? Een lening of krediet met een korte looptijd kan dan de perfecte oplossing zijn. Je kunt tegenwoordig bij veel financierders terecht die je vaak al binnen een werkdag van het gewenste leenbedrag kunnen voorzien. Lees verder »

Zakelijk geld lenen zonder gedoe: wat is de makkelijkste optie?

Wanneer je een onderneming hebt en op korte termijn geld wilt lenen voor een nieuwe stap vooruit zit je niet te wachten op heel veel gedoe. Toch heeft het afsluiten van een lening of krediet – ook voor zakelijke doeleinden – behoorlijk veel haken en ogen. Lees verder »

Groeifinanciering aanvragen: De beste aanbieders & mogelijkheden

Ben je een ondernemer met een start-up of zoek je financiële ruimte om te groeien met je bestaande bedrijf dan kun je kiezen voor een groeifinanciering. In dit artikel laten we zien wat een groeifinanciering is en welke verschillende vormen er zijn. Lees verder »

Commercieel vastgoed financieren: 3 beste aanbieders verhuurhypotheek

Wil je vastgoed kopen maar heb je niet het volledige bedrag direct beschikbaar? Dan zijn er zowel voor particulieren als ondernemers meerdere handige opties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een verhuurhypotheek voor bedrijven of consumenten. In dit artikel bespreken we alle mogelijkheden om commercieel vastgoed te financieren en bij welke aanbieders je daarvoor het beste terecht kunt. Lees verder »

Met spoed een zakelijke lening aanvragen

Wanneer je voor je onderneming zo snel mogelijk over extra financiën moet kunnen beschikken dan kun je met spoed een zakelijke lening aanvragen. Dat kan echter niet bij elke zakelijke geldverstrekker, want vooral de traditionele banken blinken helaas niet uit in handelingssnelheid. Lees verder »

Minilening voor ZZP’ers: aanvragen, aanbieders en tips

Ben jij als ZZP’er op korte termijn op zoek naar een relatief kleine financiële injectie voor je onderneming? Dan kan een minilening voor ZZP’ers (of andere bedrijven uit het MKB) een prima oplossing zijn. In dit artikel laten we zien wat een minilening is, bij welke aanbieders je het beste terechtkunt en hoe je die aan kunt vragen. Lees verder »

Hoe kun je een lening aanvragen als ZZP’er?

Geld lenen als zelfstandige met een eenmanszaak kan lastig zijn. Dat is niet alleen het geval wanneer je zakelijk geld wilt lenen om je onderneming te starten (of door te laten groeien), want ook privé geld lenen voor een huis, een auto of een andere persoonlijke uitgave kan moeilijker zijn dan voor iemand die in loondienst is. Lees verder »

Bedrijfshypotheek: Hoe regel je een zakelijke lening voor een bedrijfspand?

Sta je op het punt om je droom te verwezenlijken en een nieuw bedrijfspand te kopen om je onderneming een impuls te geven? Dan is de kans groot dat je een bedrijfshypotheek nodig hebt om die grote aankoop te kunnen doen. Lees verder »

Hoe kun je zakelijk lenen zonder bank? 5 manieren

Heeft je onderneming een financiële impuls nodig maar kom je daarvoor niet in aanmerking bij een bank? Of gaat daar het aanvragen, goedkeuren en uiteindelijke uitbetalen waarschijnlijk te lang duren? Dan zijn er gelukkig ook nog een aantal andere goede opties om zakelijk geld te lenen. Lees verder »

© LeningReview.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies